İcralık Olana Kredi Veren Bankalar

İcralık Olana Kredi Veren Bankalar - Haberler - ayintaphaber.com

İcralık Olana Kredi Veren Bankalar

Bankalar kullanıcılara geri ödeme şartıyla kredi vermektedir. Her ihtiyaca göre kredi seçeneklerini bankalarda bulabilirsiniz. Konut, taşıt, ihtiyaç, borç kapatma, eğitim amacıyla kredilere başvuruda bulunabilirsiniz. Bazı bankalar kendi müşterili olmayan vatandaşlara bile kredi verebilmektedir. Kredinizin onaylanma ihtimali bazı kriterlere bağlıdır. Kredi notu yüksek, icraya verilmemiş kişiler ve sabit geliri olan kişilere kredi çıkması olasılığı yüksektir. Son dönemlerde icraya verilmiş kişilere özel kredi fırsatı sunulmaktadır. Bazı şartlar ve kuralları sağlayarak başvuruda bulunabilmektedir. Çok nadir bankalarda verilen kredi seçeneğidir. İcralık olana kredi veren bankalar seçeneklerini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Bankaları, başvuru aşamaları ve kredide istenilen şartları merak ediyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

 

İcralık Olana Kredi Seçenekleri

 

İcralık olana kredi seçenekleri sayesinde borçlarınızı kısa sürede kapatabilirsiniz. Başvurununuz borç yapılandırma talebi altında geçmektedir. Kredi ödemesi uzun vadeli ve düşük taksitli şekilde yapılmaktadır. Aylık ödeyeceğiniz taksit tutarınız gelirinizin yarısından fazla olmaması gerekmektedir. İcralık olan kişilerin kredi notu oldukça düşüktür. Daha önceden icralık durumu olduğu için bankalar hassas davranabilmektedir. Bu noktada bazı bankalar ipotek veya kefil isteyebilmektedir. Başvuruda bulunmadan önce bankaların istediği belgeleri ve şartları incelemeniz gerekmektedir. İcralık olan kimseler genellikle kendi bankalarından kredi çekim talebinde bulunmaktadır. Krediyi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız belirlediğimiz aşamaları takip edebilirsiniz.

 

İcralık Olana Kredi Belgeleri ve Şartları

 

İcralık olan kimselere kredi çıkması düşük bir ihtimaldir. Ancak bankalar belirli şartları sağladığında bu kişilere kredi sağlayabilmektedir. Önemli olan bankaların istediği şartları yerine getirmelisiniz. Daha önceden icra sorunu yaşadığınız için istenilen şartları eksiksiz bir şekilde tamamlamalısınız. İcralık olana kredi belgeleri ve şartları bankadan bankaya değişiklik gösterebilmektedir. Bankalar öncelikle neden kişinin icralık olduğunu araştırmaktadır. İcra borcunuzu ve borç miktarlarını belgeli bir şekilde bildirmeniz gerekmektedir. Aylık gelir belgesi, kimliğimiz, ipotek veya kefil tescillenmiş belgelerinizi getirmeniz gerekmektedir. Kredi şartlarında ise özel bankalar, kamu bankalarından daha esnek davranmaktadır. Eğer çok düşük ihtimaliniz olduğunuzu düşünüyorsanız özel bankalarınız önceliğiniz olabilmektedir.

 

 İcralık Olana Kredi Başvuru Aşamaları

 

İcralık olan kredi istenilen belgeleri tamamladıktan sonra başvurunuzu kolayca tamamlayabilirsiniz. Başvuru işlemlerinizi şubelerden ve internet aracılığıyla yapabilirsiniz. Şubelerden yapmak istiyorsanız istenilen belgeleri banka çalışanlarına iletmelisiniz. Sizden istenilen formları doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız. Bilgilerinizi doldururken dikkatli olmalısınız. Genellikle bankalar icra durumuna düşen müşterilere kredi vermemektedir. Verilen fırsatı doğru değerlendirmeniz gerekmektedir. Şubede başvuru talebinizi oluşturduktan sonra incelemeye alınmaktadır. Değerlendirme sonrası herhangi bir sorunla karşılaşılmadığında krediniz çıkmaktadır. Kredi olumlu sonuçlandığı bilgisi iletişim numaralarınızdan size bildirilmektedir.

 

 İnternet üzerinden başvuru aşamaları için ilk olarak banka web adresine giriş yapmalısınız. Banka müşterisi iseniz kendi hesabınıza giriş yapmalısınız. Ardından kredi başvuruları sekmesine tıklamalısınız. Açılan sayfa üzerinden banka bünyesindeki kredilere erişebilirsiniz. Kredilerin şartlarını ve aşamalarını burada bulabilirsiniz. Başvuruda bulunmak için kredinin üzerine tıklamanız gerekmektedir. Kredi başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Bazı bilgilerde belge resimleriyle onaylatmalısınız. Site başvuru aşamalarını oluşturduktan sonra talebiniz alınmaktadır. Kredi talepleriniz en fazla 3 iş günü içerisinde sonuçlanacaktır. Bankaların mobil uygulaması üzerinden de aynı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

 

İcralık Olana Kredi Veren Bankalar Nelerdir?

 

İcralık olan kişilere verilen krediler sayesinde borçlarını yapılandırabilmektedir. Diğer kredilerin aksine vade sayısı oldukça geniş tutulmaktadır. Kullanıcılar borçlarını ödemesi için fırsattır. Borçlarını ödeyerek icra dairesine borcunu kapattığına ait belgeler alabilmektedir. Borçlarını tamamlayarak rahat nefes alabilmektedir. Aynı zamanda kullanıcıların kredi notları yükselmektedir. Konut, taşıt, ihtiyaç, tatil gibi kredi başvurularında çıkma şansınızı artırabilirsiniz.

 

İcralık olana kredi veren bankalar nelerdir sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Özellikle son dönemlerde borçları bulunan banka müşterileri bankaları araştırmaktadır. Krediyi kolay ödeyebileceğiniz sıklıkla tercih edilen bankaları sırladık. Bankaların istenilen belgelerini, başvuru işlemlerini ve ödeme planlarını yazımızda bulabilirsiniz. Sizin için en avantajlı bankayı seçerek icra borçlarınızdan kısa sürede kurtulabilirsiniz.

 

Garanti

 

Garanti bankası icralık olana kredi veren bankalar arasındadır. İcralık durumuna düşen kişilere çıkan kredi sayesinde borçlarınızı kısa sürede ödeyebilirsiniz. Bu krediden yararlanabilecek müşterilerine şartlar konusunda esnek davranabilmektedir. Kısa sürede istenilen belgeleri tamamlayarak başvuruda bulunabilirsiniz. İcralık nedenleri ve borç miktarınızı bankaya bildirmelisiniz. Krediden yararlanacak kişiler arasında iseniz istenilen belgeleri tamamlamanız istenmektedir. Ödemelerinizi ise çok düşük miktarda atlık taksitlerle uzun vadede gerçekleştirebilirsiniz. Borç transferleriniz ve diğer işlemleriniz için ekstra masraf ödemeniz gerekmemektedir. Başvuru işlemlerinizi Garanti şubelerinden veya Garanti BBVA mobil uygulamasından gerçekleştirebilirsiniz.

 

Türkiye İş Bankası

 

Türkiye iş bankası icralığı bulunan kişilere özel kredi fırsatları sunmaktadır. Borçlarınızı yapılandırarak uzunca bir süre rahat nefes alabilirsiniz. Türkiye İş Bankası kredi başvurularını web adresi ve İşCep mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. İlk olarak İşCep uygulamasına giriş yapmalısınız. Banka müşterisi değilseniz krediden yararlanamazsınız. Mobil uygulama ana sayfası üzerinden krediler sekmesine tıklamalısınız. Açılan sayfa üzerinden kredi başvurusu yap ve anında kredi sekmelerine basmalısınız. Bundan sonra sitenin sizden istediği bilgiler bulunacaktır. Bu bilgileri doldurarak gerekli aşamaları takip etmelisiniz. İşleminiz genellikle 1 iş günü içerisinde yanıtlanmaktadır.

 

Web adresi üzerinden başvuruda bulunmak istiyorsanız Türkiye İş Bankası resmi adresine giriş yapmalısınız. Hesap girişinde bulunduktan sonra kredilerim, anında kredi, başvuru ve ürünler adımlarını takip etmelisiniz. Açılan sayfa üzerinden icralık olan kişilerin yararlanabileceği kredi seçenekleri bulunmaktadır. Hemen başvur butonuna basarak başvuru formuna erişebilirsiniz. Ancak başvuru sırasında şube üzerinden gerçekleştirmeniz kredi çıkma olasılığınızı artırmaktadır. İstenilen ipotek ve kefil belgelerinizi bankaya iletebilirsiniz.

 

Denizbank

 

Denizbank icralık olan müşterilerine kredi imkanı sağlayabilmektedir. Bu sayede kolayca borçlarınızı tamamlayabilirsiniz. İcra durumunuzu üzerinizden kaldırarak finansal işlemlerinizi daha rahat gerçekleştirebilirsiniz. Denizbank bu anlamda müşterilere çeşitli imkanlar sağlamaktadır. Vade sayısı oldukça geniş tutularak banka müşterilerine farklı ödeme planları sunulmaktadır. En az 2 taksiti ödemediğiniz takdirde banka belirli bir süre tanımaktadır. Ödememe zamanınız 30 günü geçerse farklı işlemler başlatılabilmektedir. Taksiti 3 aydan daha fazla ödemediğiniz takdirde banka borcun tamamını isteme hakkına sahiptir. Yasal işlemlere başlatma hakkına sahiptir. İstenilen borç ipotek veya kefilden talep edilebilmektedir. Bundan dolayı ödeme planı oluştururken aylık ödeyeceğiniz tutara ve vade sayınıza dikkat etmelisiniz. Gelir miktarınızı ödeme planına göre doğru ayarlamanız gerekebilmektedir. Denizbank icralık olana kredi verme işlemi sınırlandırılmamıştır. Banka müşteriyseniz ve borçlarınızı ödeyebiliyorsanız istediğiniz kadar yararlanabilirsiniz. Konu hakkında daha detaylı bilgileri internet sitesinden veya müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

 

Akbank

 

Akbank icralık olana kredi veren başarılı bankalar arasındadır. Başvuru şartları esnek tutularak çoğu müşterisinin yararlanmasına katkı sağlamaktadır. Başvuru işlemlerinizi web sitesi üzerinden ve müşteri hizmetleri üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru için istenilen belgelerin başında icra nedeni ve borç miktarı bulunmaktadır. Bunu tamamladıktan sonra aylık gelirinizi bildirmeniz gerekmektedir. Bu miktarları belgelerle tescillemeniz gerekmektedir. İcralık kimselere verilen kredi vade sayıları geniş tutulmuştur. Borcu bulunan kişiler hem borcunu ödeyebilirken hem de birikim sağlayabilmektedir. Halihazırda borcunuzu kapatarak diğer işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bankadan kredi notunuzu da kolayca yükseltebilirsiniz. Taşıt alımları, konut taksitleri, eğitim ve diğer ihtiyaçlarınız için kolaylıkla kredi çekebilirsiniz.