Para Kazandıran Oyunlar Güncel Oyna Kazan 2022

Bir gamer hem oyun oynayarak hemde para kazanarak hem eğlenerek hemde para kazanarak yaşamını sürdürmek ister. 2022 yılında aktif olan ve para kazandıran oyunlar ile sizde kazanabilirsiniz.

Para Kazandıran Oyunlar Güncel Oyna Kazan 2022

Para Kazandıran Oyunlar Güncel Oyna Kazan 2022

2020-2022 Yıllarında Oynanabilecek para kazandıran oyunlar... Bu yazıda, karlı çevrimiçi ve mobil video oyunları da dahil olmak üzere başarılı video oyunlarını tartışacağız. Aktiviteye giderek daha fazla insan katıldıkça, video oyunları oynamaktan elde edilebilecek eğlence miktarı da artıyor. Ayrıca sizler için tedarik ettiğimiz oyunları kullanarak yasal kazanç elde etme imkanına sahip olacaksınız.

OYUN OYNAYARAK NE KADAR KAZANILIR?

Bu soruya vereceğiniz yanıt, oynamayı seçtiğiniz oyuna ve elde ettiğiniz sonuçlara göre değişecektir. Bu oyunların büyük çoğunluğu oynamak zor, bu yüzden onları tavsiye ediyorum. Hem boş zamanı hem de oyun tutkusu olan bir insansanız, servet seviyenizde bir artış beklemek mantıklıdır.

Bu yöntemi uygularsanız ve kullanırsanız oyun oynamak size önemli miktarda para kazandırabilir. 10.000 TL'den fazla para kazanmaya yakınsınız. Ancak, daha hızlı, oyunlaştırılmış uygulamaları seçmek, kazandığınız para miktarına zarar verir. Bunlar, ek gelir kaynağı arayanlar için dikkate alınması gereken diğer alternatiflerdir. Günlük 10 ila 20 dolar kazanmayı hedefliyorsanız, bu yardımcı olacaktır.

Para Kazandıran Oyunlar Güncel Liste

Bu günlerde, yeni teknolojilerin yaygın olarak benimsenmesi ve bunun sonucunda gelir kaynaklarını çeşitlendirme ihtiyacı nedeniyle birçok kişi çevrimiçi veya video oyunları aracılığıyla nasıl para kazanılacağını anlamaya çalışıyor. Bu yüzden, çalışma ve oyun yoluyla para kazanmanıza izin verebilecek bir oyun dizini de ekledik. Para kazandıran oyunlar listesi ise şu şekilde:

  • Counter strıke
    Turbo84
    Pokemon go
    League of legends.
    Doolar candy
    Bingo for mone
    Team fortrees 2
  1. COUNTER STRIKE:

Bu oyunun gençler ve etkilenebilirler arasındaki popülaritesinden nasıl yararlanılacağını açıklayacağız. Oyun, oyuncuların oyun içi ekipmanlarını satarak nakit ödüller kazanabilecekleri çeşitli etkinliklere sahiptir. Oyuncular bu turnuvalara katılabilir ve bir hesap oluşturarak, ekipmanlarını satarak veya canlı yayın başlatarak hemen para kazanmaya başlayabilirler. Oyun, en çok oynanan terörle mücadele modu olan çeşitli modlara sahiptir.

  1. turbo84:

Uygulamayı başarıyla başlattıktan sonra, "Kaydol" başlıklı bir ekrana yönlendirileceksiniz. Google Play, Facebook veya Gmail hesabınızı kullanarak uygulamaya kaydolabilir ve ardından mobil oyunlar oynayarak hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu noktada oyuna başlamak için menüden "Oynat" seçeneğini seçin. Yarışa başlamadan önce otoyollarda kapıları açmak ve bilet satın almak için sola ve sağa kaydırabileceğiniz bir yarış oyunu oynamak en basit yöntemdir. Varillerden kaçınarak ve seviyenin sonuna doğru ilerleyerek oyunu oynamaya devam edin ve o noktaya ulaştığınızda kazancınızı nasıl ödeyebileceğinizi açıklayacağız.

Yine, uygulamayı indirmek için uygulama mağazanızda "Cüzdan Satoshi"yi arayın; bunu yaptığınızda, bildirimleri kabul etmeniz istenecektir; yaptıktan sonra, sağ üst köşedeki menüden uygulamaya katılmak yeterlidir; uygulama size bir doğrulama numarası gönderecek, ancak bu numarayı girmenize gerek yok; uygulama size bir doğrulama kodu gönderecek, ancak bunu girmenize gerek yok. Bu ve turbo84: uygulamasının her ikisi de etkinken, turbo84: uygulamasıyla ilişkili cüzdana para çekme olanağına sahip olacaksınız. Daha sonra bu paraları kripto para birimi değişiminizle ilişkili cüzdanınıza aktarabileceksiniz.

  • Pokemon Go Oynarak Para Kazanma

Pokemon go hack pokemon go oyunu ile nasıl para kazanılır araştırdık ve Pokemon go oynayarak nasıl para kazanılır yazımızda hepsini sizler için derledik. Çok başarılı olduğu için Pokemon, tüm neslin büyüdüğü bir video oyununa uyarlandı. Bu nedenle, Pokemon Go'nun karlı oyunlar listesine eklenmesi tamamlandı. Oyunun amacı, diğer oyuncuların sahip olduğu Pokémon'u ele geçirmek, böylece onları savaşta kullanabilmeniz ve ödül ve para kazanma şansınızı artırabilmenizdir. Bir başka deyişle, canlı yayına başlamanın temel motivasyonu maddi çıkar arayışı olacaktır.

Pokemon Go Hileleri: Android ve iOS hile yöntemleri listesi ise şu şekildedir (2022)

  • Sahte (Fake) GPS ayarlama
  • Saati ileri alma
  • Hız sınırı engelini (Speed Limit) aşma
  • Animasyonları atlama
  • Hava durumunu gözetleyin
  • Yumurtadan çıkacak Pokemon’u bilme

  • Sahte – Fake GPS ayarlama

Yakaladığınız Pokemon ne kadar güçlüyse, seviye atlamanız o kadar kolay olacaktır. Tüm bunlar sırasında oyun Artırılmış Gerçeklik (AR) ve GPS tarafından belirlenen mevcut konumunuzu kullanır. Pokemon Go'da nerede olursanız olun, oyuna sahte bir konum vererek ve oyunun konum tabanlı özelliklerinden yararlanarak Pokemon avlayabilirsiniz.

Bu nedenle konumunuz (GPS tarafından belirlendiği gibi) son derece önemlidir. Ne yazık ki, iOS ve Android cep telefonları için Pokemon sahte GPS çözümleri mevcut ve oyuncuların bu sınırlamayı aşmasına izin veriyor. Sahte konum hack, Pokemon Go için mevcut olan temel hack ve hile tekniklerinden biridir.

Tanımladığımız bu yöntemlerin tümü yalnızca kavramlar olduğundan ve bunların uygulanmasından kaynaklanabilecek herhangi bir zorluk için sorumluluk üstlenmediğimiz için dikkatli olunması önerilir. Ek olarak, bu stratejileri kullandığınızda, oyunu oynamak için kullandığınız hesabın devre dışı kalma olasılığı vardır.

LEAGUE OF LEGENDS Oynayarak Para Kazanma


Birçoğumuzun bildiği gibi bu oyun bir savaş oyunudur ve bu oyunda çok oyunculu seçeneği ile para kazanmak mümkündür. Bu ücretsiz oyun bize çeşitli savaş alanları sunuyor. Sahaya girip kaleleri yıktığınızda oyunu kazanırsınız. Bu oyun sayesinde canlı yayın yaparak para kazanabilir ve izlenme rekoru kırabilirsiniz.

DOOLAR CANDY Oynayarak Para Kazanmak


Bir diğer oyun ise oyun oynamak ve aynı anda para kazanmak isteyenler için dolar şekeridir. Bu oyun savaş ve diğer atış oyunlarından farklıdır, ancak bu oyundan nasıl para kazanabilirsiniz?

Oyun sırasında size kartlar sunuyoruz. Bu oyunda benzer kartları tahmin ederek oyunu kazanırsınız. Size başarılı olmanız için sanal bir fırsat sunar. Dört kişilik bir grup oyunu oynayarak gerçek gelir elde edebilirsiniz.

BİNGO FOR MONEY Oynayara Para Kazanmak

Para kazandıran oyunlar listemizde, para için bingo yarışması çeşitli şanslar veriyor. Ama tabii ki her zaman oyun oynayabilir ve para kazanabilirsiniz. Peki, bu oyun ne tür bir oyun? Gelin birlikte bir göz atalım.

Bu oyun tam olarak bir Noel çekilişi gibidir.

Oynadıktan sonra her gün piyango hakkınız var ve bu piyangoda sanal para kazanabilirsiniz. Daha sonra bu sanal para birimini gerçek paraya çevirebilirsiniz.

TEAM FORTREES 2 Oynayara Para Kazanmak

Listemizdeki oyunlardan bir tanesinden para kazanmayı seçebilirsiniz ve bunlardan biri de tüm zamanların en popüler aksiyon oyunları arasında yer alan Team Fortress 2. Yeni oyun türleri, kapaklar, haritalar ve ekipman ekleyebilecek düzenli ücretsiz güncellemeler alır. Bu güncellemeler herhangi bir zamanda gerçekleşebilir. Buna ek olarak, aralarından seçim yapabileceğiniz dokuz ayrı sınıf olması sayesinde oyuncular, türünün tek örneği olan geniş bir stratejik olasılıklar, kişilik türleri ve oyun stilleri yelpazesine erişebilir.

Video oyun şirketi Valve tarafından geliştirilen Team Fortress 2, çok oyunculu bir birinci şahıs nişancı oyunudur. GoldSrc motorunu yeniden tasarlayan orijinal Quake ve modu Team Fortress, devam filmleri olarak kabul edilir.

Bu, diğer oyunlar bağlamında düşünüldüğünde 2022'de Valve için para kazandıran bir oyundur. Eşya atölyesi, oyuncuların oyuna inanmaları için modellerini ve fikirlerini katkıda bulunmalarını sağlar. En popüler olanları TF2 mağazasında satışa sunulur ve onları yapan kişiler, bunları satmaktan elde edilen paranın bir yüzdesini alır.