Turkcell Bedava SMS Paketi

Turkcell bedava sms paketi yetmeyenler için büyük müjde! Size yetmeyen sms paketinize ek olarak bedava sms eklemek isterseniz bu yazı tam size göre! İşte tüm detaylarıyla Turkcell bedava sms!

Turkcell Bedava SMS Paketi

Turkcell Bedava SMS Paketi

Turkcell Ücretsiz SMS Paketi ile Türkiye'nin her yerine sınırsız mesaj gönderip alabilirsiniz. Bazı bireyler sözlü veya yazılı olarak iletişim kuramazlarsa doğru şekilde işlev göremezler. Bazı zamanlarda bile yanlızca bir tartışma başlatmak bazen yapılacak en zor şeydir. Bir sürü soruya cevap vermek zorunda kalmadan ne istediğinizi veya arzu ettiğinizi iletmek kolaydır. Emojiler, şimdiki dünyada hızlı iletişim için fiili norm oldukları noktaya kadar gelişti.

Operatörler tarafından sağlanan kısa mesaj servisi (SMS), şebekeler üzerinden iletilirken, Whatsapp gibi uygulamalar yardımıyla internet erişimi üzerinden mesajlaşma sağlanabilmektedir. Şu anda ikinizin de aktif bir internet bağlantısına sahip olup olmaması, birbiriniz arasında SMS mesajları gönderip almanızla ilgisizdir.

Telefonlar hedeflenen atış menzili içinde kalmaya devam ettiği sürece sinyal ışık hızında hareket edecektir. Kısa mesaj, WhatsApp mesajınızın başarıyla teslim edilip edilmediğine bakılmaksızın teslim edilecektir.

En güvenilir yöntem, mesajı doğrudan telefonunuzdan SMS yoluyla gönderdiğiniz yöntemdir. Web siteleri ve mobil uygulamalar, ücretsiz SMS mesajları gönderme özelliğini destekler. Ancak, çoklu gönderimleri nedeniyle, bu yöntemle gönderilen çoğu SMS mesajının ya teslim edilmesi gerekir ya da ek mali harcamalar yapılması gerekir.

Belirli bir ayda gönderdiğiniz ve aldığınız toplam kısa mesaj (SMS) sayısına çok dikkat etmelisiniz. Bu yöntemi kullanarak, mevcut ses planınızın üzerinde bulunan çeşitli ücretsiz SMS paketleri hakkında bilgi edinme fırsatına sahip olacaksınız.

Maalesef, ücretli bir plana yükseltmeniz gerekmeden önce gönderebileceğiniz ücretsiz SMS mesajlarının sayısı genellikle sınırlıdır. Bu duruma son verebilmeniz için online olarak sunulan ücretsiz SMS paket servisleri hakkında daha fazla bilgi edinin.

Turkcell Bedava SMS Paketi Nasıl Yapılır?

Sadece "KABUL PTAL" yazıp 2222 numarasını göndermeniz, diğer Turkcell müşterileri arasında yalnızca ücretsiz SMS mesajları için kullanılabilecek bir paket kazanma şansına sahip olmanızı sağlayacaktır.

Turkcell telefonunuz varsa, gönderilmesinin üzerinden beş dakika geçtiğinde bir kısa mesaj alacaksınız. 2222 numarasına "EVET" kelimesi ve numara ile birlikte bir SMS gönderin. Bundan sonra, her ay gönderebileceğiniz ve alabileceğiniz ücretsiz SMS metinlerinin sayısı 2500 ile sınırlıdır.

Hafta sonları sık sık kısa mesaj gönderiyor ve alıyorsanız, bu ücretsiz plan sizin için idealdir. Ek olarak, hafta sonunu ne zaman atlamak istediğinizi ve ne zaman tamamen atlamak istediğinizi seçmekte özgürsünüz.

WEEKSONUSMS metnini 2323 numarasına gönderin. Bu teklif 23:59'dan itibaren geçerlidir. Cuma günü ve pazar sabahı 01:00'e kadar devam eder. Bir hafta boyunca her iki yönde binden fazla SMS biriktirenler bir sonraki haftaya aktaramayacaklardır.

23:00- 06:00 saatleri arasında mesajlaşmayı seviyorsanız, 2222 numarasına "GEÇESMS" yazıp ayda bir Türk lirası (TL) yazarak bu hizmete kaydolabilirsiniz. Bu paketin sınırları içinde, uygun gördüğünüz herhangi bir yöne istediğiniz kadar mesaj göndermekte özgürsünüz. Başka SMS paketiniz yoksa bu ücret günlük toplamınızdan düşülecektir.

Turkcell Faturalı ve Faturasız Bedava SMS Paketleri

Siz ve değer verdiğiniz kişiler birbirinize mesaj atmak için çok zaman harcıyorsanız, içinde on kişiye kadar olan bir grup oluşturabilirsiniz ve bu gruptaki mesajların herhangi birini göndermek veya almak size herhangi bir maliyet getirmez.

Turkcell ise hepsinin olmazsa olmazı. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip, aileniz için farklı bir isimle bir grup oluşturup, her bir bireyi gruba ekledikten sonra, birbirinizle hiçbir ek ücret ödemeden iletişime geçebileceksiniz. Açık bir gösterge, işinize "MUTLU" kelimesini vermeye karar verdiğinizdir. Bu, noktanın mükemmel bir göstergesidir. NESELLERALESMS kodunu ve ardından 2222 numarasını girdikten ve beraberindeki mesajı doğruladıktan sonra, pakete erişim ve grup faaliyetlerine katılmanıza izin verilecektir.

*123*599 # tuşlamak ve gösterilen numaraya bakmak, ön ödemeli hizmet müşterilerinin mevcut SMS kredilerini doğrulamasını sağlar. Bu, bireyin katıldığı kampanyadan bağımsız olarak yapılabilir. Ayrıca faturalı veya faturasız hattan 0 532 757 2222'yi aramak herhangi bir ücret ödemez. Müşteri hizmetleri menüsünü dinledikten sonra kalan SMS numarasını çevirmeniz sizi ilgili departmana bağlayacaktır.